Wie zijn wij

Na een aantal jaar in een promotioneel textiel bedrijf te hebben gewerkt stopte dit bedrijf. Het besluit om zelf te beginnen werd hierna snel genomen en is in 2017 door
Stefan de Ruiter SDR Design ontstaan.

SDR Design is een jong, dynamisch en flexibel reclame & sign bedrijf. Wij zijn leverancier van bedrijfskleding, reclame, belettering en drukwerk. Of u nu zoekt naar kleding (bedrukt, geborduurd of blanco), autoreclame, stickers, vlaggen, spandoeken, drukwerk, reclame borden, relatiegeschenken of andere representative en sign producten, u kunt het bij ons vinden.

Success isn't just about what you accomplish in your life. It's about what you can create for others.

Particulieren

Particulieren zijn ook van harte welkom bij ons! Vaak leveren bedrijven pas vanaf grotere aantallen of door de hoge startkosten wordt het niet aantrekkelijk om dat ene shirtje of die enkele mok te laten bedrukken als particulier. Of het nu gaat om een familieweekend, dat vrijgezellenfeestje of een team uitje: het is en blijft altijd leuk om kleding te dragen die de verbinding uitstraalt. Een t-shirt, een sweater of een baseballcap laat je bij ons bedrukken al vanaf één stuk. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Enkele van onze klanten