Bedrijfskleding - Bedrukken & Borduren

Bedrijfskleding is misschien wel de belangrijkste kleding voor een bedrijf. U wilt graag dat uw medewerker in goede, veilige en comfortabele kleding loopt voorzien van uw bedrijfslogo en/of naam straalt het professionaliteit en eenheid uit.

Bedrijfskleding, met opdruk, is dan ook een vorm van reclame maken. Zeker wanneer er op locatie buiten de deur wordt gewerkt. Uw werknemers lopen rond met het logo van uw bedrijf, wat ervoor zorgt dat potentiële opdrachtgevers het logo en/of de naam van uw bedrijf op een professionele manier zien. Ook zorgt het voor herkenning onder uw werknemers onderling, ideaal bij opdrachten waar bijvoorbeeld veel bedrijven tegelijk aan het werk zijn. Wist u trouwens dat bepaalde bedrijfskleding aftrekbaar wordt voor de belasting als deze van een logo voorzien wordt?

Bedrukken

Comfort en kwaliteit zijn belangrijk maar uw kleding moet ook representatief zijn.
Wij kunnen uw kleding dan ook voorzien met een opdruk/transfer van uw bedrijfslogo en/of naam. Bedrukken kan op bijna alle soorten kleding en gaat lang mee. Bovendien kan en mag de kleding gewoon in de was op dezelfde temperatuur als dat de kleding zelf gewassen mag worden. Wel adviseren wij de kleding binnenstebuiten in de was te doen voor een nog beter behoud van uw bedrukking. Wilt u er met uw mensen representatief bijlopen op de lange termijn? Laat dan uw bedrijfskleding bij ons bedrukken.

Zeefdruk

De naam zegt het al, met zeefdruk maken we een sjabloon van uw logo op gaas waarna we de inkt door het gaas op uw artikel bedrukken. Voor elke kleur in uw logo zullen we dan ook een apart sjabloon moeten maken.
Met name voor grote hoeveelheden is zeefdruk zeer geschikt.

Transferdruk

Met transfers snijden wij uw logo uit een folie die daarna op het artikel wordt overgebracht dmv hitte, dit kan enkelkleurig maar we kunnen uw logo ook full color printen en hierna contour uitsnijden.
Met name geschikt voor kleine oplages of waar bv elke keer een andere naam op moet.

Borduren

Met het borduren van uw logo en/of naam op uw bedrijfskleding komt deze echt tot ‘leven’. Borduurwerk is slijtvast en gaat daarom vele jaren mee. Daarnaast heeft borduren vaak een luxueus aanzien en wordt daarom vaak gekozen bij bedrijfskleding met een grote representatieve uitstraling. T-shirts en andere dunne kleding zijn hier een uitzondering op omdat hier de borduring niet altijd goed kan hechten en dus los kan laten, is bedrukken hier een betere optie voor.